MARITIEME
INDUSTRIE

Optimale oplossingen


Wereldwijd zijn er al meer dan duizend schepen die zijn uitgerust met of worden ondersteund door de oplossingen van Snijders Intelligent Automation. Door de jaren heen hebben wij een enorme kennis van en ervaring met elektrotechnische oplossingen en automatiseringsoplossingen opgebouwd. Dat stelt ons telkens weer in staat om niet alleen nieuwbouwschepen, maar ook bestaande schepen, te voorzien van optimale oplossingen voor laagspanningssystemen en automatisering.

 

Tankers, vissersschepen of andere schepen… het maakt voor ons niet uit. Wij gaan altijd op zoek naar de best passende oplossingen en maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van remote monitoring en remote access. Zo zorgen wij voor een elektrotechnisch geïntegreerd systeem, dat u een betrouwbaar beeld geeft van het complete functioneren van uw schip. En als gezegd: onze automatiseringsoplossingen bevatten ook mogelijkheden voor controle en toegang op afstand, zodat wij waar nodig altijd service kunnen verlenen voor uw elektrotechnische laagspanningsinstallatie of uw geïntegreerde automatiseringstoepassing. Deze service leveren wij 24/7 en wereldwijd.


“Snijders Intelligent Automation – de
servicepartner voor alle geautomatiseerde processen op uw schip”

Elektrotechnische specificatie


Bij Snijders Intelligent Automation willen wij altijd eerst helder in kaart brengen wat uw elektrotechnische behoeften zijn. Hiertoe stellen wij elektrotechnische specificaties op en geven we tevens een eerste indicatie van de omvang van de levering. Deze informatie bespreken wij met uw elektrotechnische specialisten. Het doel is om altijd te zorgen dat de door ons geleverde elektrotechnische systemen en/of automatiseringsoplossingen naadloos aansluiten op alle andere, aanwezige systemen. Zodra we in overleg tot een akkoord zijn gekomen over de omvang van de levering, kunnen we met het project beginnen. Een hoge mate van professionaliteit is daarbij gegarandeerd. U kunt er daarom altijd van uitgaan dat de te leveren laagspanningssystemen en/of automatiseringsoplossingen aan alle overeengekomen en wettelijke voorschriften voldoen.

 

Automatiseringsoplossingen


Ons bedrijf heeft al vele tankers uitgerust met een elektrotechnisch systeem en een automatiseringsoplossing voor het volledige proces van het lossen van een vloeibare lading. Snijders Intelligent Automation heeft speciale elektrotechnische laagspanningspanelen en automatiseringsoplossingen ontwikkeld, die onder andere met het volgende zijn uitgerust:

  • analysemogelijkheden voor preventief onderhoud op basis van PC-technieken;
  • visualisatie van en alarmmeldingen voor temperatuur-, druk- en trillingsmetingen;
  • een systeem voor data-analyse en service of afstand;
  • frequency drive panels voor de ladingpompen;
  • PLC-sturing voor de aansturing van de frequency drives;
  • ATEX I/O-stations aan dek.

 

VRAGEN?

Bel of mail ons:

0186 65 95 95    –   info@snijders-et.nl