INTERNE
LOGISTIEK

Optimale prestatie


Snijders Intelligent Automation beschikt over uitgebreide kennis van het elektronisch aansturen en automatiseren van interne logistieke systemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan transportbanden, bagageafhandelingssystemen en logistieke distributiecentra. Tijdens de beginfase van het ontwerp zijn wij ook betrokken bij het berekenen van de verwerkingssnelheid van het interne logistieke systeem. Wij zijn continu op zoek naar een optimaal resultaat, onder meer aan de hand van de integratie van onze elektrotechnische systemen en automatiseringsoplossingen met barcodescanners, printoplossingen en Vision-systemen.

Logistieke indicatoren – zoals verwerkingssnelheid, downtime en efficiëntiemetingen – worden vertaald naar managementinformatiesystemen. Op deze manier zorgen wij voor een heldere weergave van de prestaties van uw interne logistieke systeem. Onze kennis van elektrotechniek en automatisering vormt de basis voor toegespitste adviezen. Op deze manier ontwikkelen we samen met u een systeem dat de juiste weerslag vormt van uw interne logistiek. Zo dragen wij dus ook bij aan het verbeteren van uw concurrentiepositie ten aanzien van de prestaties van uw interne logistiek.

Gedegen & betrouwbaar


Al onze elektrotechnische laagspanningssystemen worden altijd ontworpen in samenspraak met u. Het concept van partnerschap staat bij ons centraal. En omdat wij ons altijd bewust zijn van alle mogelijkheden van automatisering, kunnen wij tijdens het ontwerpproces ook echt samen met u de juiste keuzen maken om te komen tot de beste mechanische, elektrotechnische en/of gecombineerde oplossing. Als we vervolgens een besturingssysteem hebben ontwikkeld en geproduceerd, werken we voor de inbedrijfstelling opnieuw nauw met u samen. Waar nodig, zullen we het systeem optimaliseren.

Omdat wij bij onze werkwijze continu uitgaan van de gelijkwaardigheid tussen ons als aanbieder en u als klant, krijgt het partnerschap ook echt gestalte. Het resultaat is een gedegen en betrouwbaar elektrotechnisch en/of geautomatiseerd laagspanningsbesturingssysteem.

 

Referentie


Samen met een verwerkingsbedrijf voor potplanten heeft Snijders Intelligent Automation een sorteersysteem ontwikkeld op basis van barcodescanning. Onze levering betrof onder meer:

omschrijving van het elektrotechnisch functioneel ontwerp;

  • engineering en schrijven van industriële software;
  • productie van de laagspanningsbesturingskasten;
  • inbedrijfstelling en bekabeling op locatie;
  • integratie van de barcodescanning met een uitwerpsysteem.

Ook hebben we voor een bestaande groenteverwerkingsproductielijn in de groenteverwerkingsindustrie advies uitgebracht op het gebied van veiligheid. Deze samenwerking heeft geleid tot betere werkomstandigheden en een veiligere werksituatie. Onze werkzaamheden omvatten het volgende:

  • advisering over verbetering van de huidige elektrotechnische besturing van de groenteverwerkingslijn;
  • implementatie van de door ons geadviseerde elektrotechnische systeemwijzigingen in het bestaande systeem;
  • toetsing van het vernieuwde elektrotechnische besturingssysteem en overdracht ervan aan de technische dienst van de klant.

“Snijders Intelligent Automation versnelt uw interne logistieke proces”

 

VRAGEN?

Bel of mail ons:

0186 65 95 95    –   info@snijders-et.nl