Privacy beleid

Privacy beleid

Het bezoek aan deze website wordt geregistreerd. In de gevallen dat Snijders persoonlijke gegevens verzamelt die door de bezoeker van de website vrijwillig zijn verschaft of ingevuld, zullen deze gegevens alleen worden gebruikt voor het aangegeven doel, zoals het opvolgen van een verzoek, het verschaffen van informatie en het verwerken van sollicitaties conform de van toepassing zijnde wetgeving.
We maken gebruik van zogenaamde cookies op deze website. Door het plaatsen van een klein tekstbestand op uw computer kunnen wij gegevens verzamelen over uw gebruik van onze website, waardoor wij onze diensten aan u, de gebruiker, kunnen optimaliseren.

Google Analytics is een web-analyse service die wordt aangeboden door Google Inc. (Google). Google Analytics gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren. Google gebruikt een verzameling van statistische informatie om Snijders informatie te verschaffen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Google mag deze informatie alleen aan andere partijen verstrekken indien Google een juridische verplichting heeft dat te doen, of wanneer zij andere partijen verzoeken namens hen de informatie te verwerken.